075 - 202 23 62
info@solarzaanstad.nl

Een persoonlijke lening afsluiten om zonnepanelen te laten plaatsen

Het verduurzamen van je woning door het plaatsen van zonnepanelen, een warmtepomp, HR+++ glas en woningisolatie levert direct een enorme energiebesparing op. Het scheelt je meerdere honderden euro’s per maand! Toch besluiten veel mensen om met deze verduurzamingsmogelijkheden te wachten. In de meeste gevallen is de reden “te weinig spaargeld”. Toch hoeft dit geen reden te zijn. Wil jij iets goeds doen voor het milieu en je portemonnee, wacht dan niet langer en leen het geld om deze verduurzamingsmogelijkheden uit te laten voeren. Met de besparing op je energierekening kun je makkelijk je lening weer afbetalen. En zodra je lening is afbetaald blijft de besparing van kracht en houdt je dus honderden euro’s over voor het doen van leuke dingen!

Een persoonlijke lening of een groene lening

Wanneer je op zoek gaat naar een lening die je gaat gebruiken om je woning te verduurzamen, dan kom je uit bij een persoonlijke lening of een groene lening. Beide leningen zijn, wanneer deze gebruikt worden om te verduurzamen, aftrekbaar van de belasting, althans de rente hiervan. Ben jij op zoek naar een passende maar ook voordelige persoonlijke lening om je woning te verduurzamen? Kijk dan eens op overstappen.nl

Overstappen.nl helpt je zoeken naar de voordeligste lening

Overstappen.nl is geen kredietverstrekker, maar een onafhankelijke vergelijker. Er zijn vele kredietverstrekkers aangesloten bij Overstappen.nl. Zij betalen per nieuwe klant allemaal precies even veel. Voor Overstappen.nl maakt het dus niet uit of jij jouw persoonlijke lening nu afsluit bij Nationale Nederlanden of bijvoorbeeld bij DEFAM premium.

Hoe werkt de vergelijker

Wanneer je jouw persoonlijke gegevens in de vergelijker invult, verschijnen direct de beste en meest voordelige kredietverstrekkers voor jouw situatie op je beeldscherm. Het afsluiten van een lening is maatwerk. Wat voor jou een goedkope lening is, hoeft voor jouw buurman helemaal niet goedkoop te zijn. Dit komt omdat de kredietverstrekkers bij het berekenen van de premie, kijken naar je leeftijd, je inkomen, je woonsituatie, de hoogte van het te lenen bedrag en je leendoel.

Wat is nou de allergoedkoopste lening?

In de regel is de allergoedkoopste lening, degene met de laagste rente en de kortste looptijd. Echter hoeft dit niet de lening te zijn die het beste bij jou past. Het kan zijn dat door de korte looptijd, het maandbedrag dat je moet betalen veel te hoog is voor jouw budget. Bereken dus eerst hoeveel jij per maand kunt missen om je lening weer af te kunnen betalen. Omdat jij jouw lening gebruikt om de verduurzaming van je woning te realiseren kun je die besparing op je energierekening direct gebruiken om je lening mee af te betalen.

Copyright © Solar Zaanstad | door

RvE Online Promoties en Linkbuilding.Amsterdam