075 - 202 23 62
info@solarzaanstad.nl

De top 3 zonnepanelen merken

De aanschaf van zonnepanelen is een behoorlijke investering die je het liefst zo snel mogelijk wilt terugverdienen. Je wilt graag weten welke merken het beste zijn en moet aanschaffen. Om je daarbij te helpen is het slim om deze blog door te lezen. In deze blog gaan we in op de top 3 zonnepanelen merken zodat het voor jou duidelijk is welke zonnepanelen je moet aanschaffen. 

LG-zonnepanelen

LG-zonnepanelen staan voor efficiëntie en innovatie. LG-zonnepanelen staan bekend om hun uitstekende kenmerken en eigenschappen die bijdragen aan een efficiënte en betrouwbare energieopwekking. De panelen presteren uitstekend onder hoge temperaturen. LG biedt een garantie van 10 tot 40 jaar. Hier zijn enkele eigenschappen van de LG-zonnepanelen. 

SunPower zonnepanelen

SunPower zonnepanelen zijn de panelen met het hoogste rendement. Gemiddeld ligt het rendement rond de 22,7%. Dit is nog hoger dan de voorligger LG. De SunPower zonnepanelen brengen een aantal voordelen met zich mee:

Panasonic-zonnepanelen

De Panasonic-zonnepanelen zijn al jarenlang bij zowel installateurs als klanten. De panelen hebben een rendement van 21,7% en daarmee een gemiddelde terugverdientijd van 8 tot 10 jaar. De panelen zijn erg geschikt voor kleinere daken vanwege hun uitstekende rendement. De voordelen van Panasonic-zonnepanelen:

Meer lezen over de beste zonnepanelen? Via deze website vind je een handig overzicht. 

Copyright © Solar Zaanstad | door

RvE Online Promoties en Linkbuilding.Amsterdam